1999

Το 1999 ιδρύθηκε η εταιρεία Nethouse με έδρα την Αθήνα με δραστηριότητες στο χώρο του web design. Όσοι θυμούνται εκείνη την εποχή το ίντερνετ στην Ελλάδα ήταν κάτι άγνωστο και δεν είχε καμία σχέση με σήμερα. Το chat γινόταν με το mirc και φυσικά οι ταχύτητες δεν επέτρεπαν voice και video. Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και εμείς μαζί της. Εκείνη την εποχή το να είχε κάποιος μια σελίδα στο ίντερνετ ήταν πρωτοποριακό, σήμερα θεωρείται δεδομένο. Τα πράγματα όμως και πάλι έχουν μεταβληθεί. Το να έχεις κάποιος δική του σελίδα και να τη διαχειρίζεται σωστά, δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που υπάρχουν οι σελίδες αλλά δεν έχουν καμία ενημέρωση, καμία επισκεψιμότητα και κατ'επέκταση κανένα όφελος για τον επιχειρηματία.

Εδώ πρωτοπορήσαμε εμείς με τη δημιουργία του www.wines.gr δημιουργώντας έναν πρωτοποριακό επαγγελματικό οδηγό. Η Nethouse όμως καινοτόμησε δημιουργώντας πολλές πύλες όπως το www.bet-tip.com το www.pathos.gr το www.http.gr και άλλα πολλά. Η Nethouse παρουσίασε στο Ελληνικό κοινό τη διαχείριση των domain names με Ελληνικούς χαρακτήρες και συνεργάστηκε με μεγάλο αριθμό Ευρωπαϊκών εταιρειών σε θέματα προώθησης μέσω διαδικτύου. Στο χέρι σας είναι πλέον αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις μας στο χώρο της παγκόσμιας δικτύωσης και του Ελληνικού κρασιού. 

2014

Το winewalker.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή των επιχειρήσεων του κλάδου στον τελικό καταναλωτή και όχι μόνο ως επαγγελματικός οδηγός. Σκοπός μας είναι να έρθει πιο κοντά ο καταναλωτής με τους παραγωγούς, να καταλάβει τον τρόπο και την διαφορετικότητα των ετικετών ακόμα και της ίδιας ποικιλίας. 

Να ενημερώνεται απευθείας από τον πρωτογενή τομέα και να μην περιμένει ο ‘φίλος του κρασιού’ τις εκάστοτε εκδηλώσεις ή κάποιες εκθέσεις. Να μπορεί από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη βρίσκεται με έναν κλικ, να μεταφερθεί στον αμπελώνα του οινοποιείου , στις εγκαταστάσεις του, να δει πως φτιάχνεται το αγαπημένο του κρασί, ποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Να καταλάβουν όλοι πως το κρασί δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν όπως τα αναψυκτικά. Να δει όλος ο κόσμος, ποσό κόπο και πόση αγάπη βάζουν οι περισσότεροι παραγωγοί, ώστε  να έχουμε τη δυνατότητα να πηγαίνουμε στο σουπερ μάρκετ, στο εστιατόριο, στο wine bar και να παραγγέλνουμει ένα μπουκάλι από το αγαπημένο μας είδος κρασιού.

 Πως θα το καταφέρουμε αυτό; Είναι μια πρόκληση που θα απαντηθεί από όλους εσάς που θα στηρίξετε τις δράσεις μας είτε είστε λάτρης του κρασιού είτε παραγωγός ! Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε ασταμάτητα να δουλεύουμε για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΝΟ!

 

2001

Δημιουργήσαμε την πρώτη Ελληνική πύλη για το κρασί www.wines.gr με ιδιωτικό κεφάλαιο και χωρίς δημόσιες επιχορηγήσεις. Αυτό αναφέρεται γιατί δείχνει τη θέληση να δημιουργηθεί κάτι σοβαρό , και όχι κάτι που απλά θα αξιοποιήσει πόρους που έχουν διατεθεί για συγκεκριμένες δράσεις που στο τέλος εξαφανίστηκαν. Το Wines.gr είναι το παιδί μας και θα εξακολουθήσει να υπάρχει ως ο πλέον σοβαρός επαγγελματικός οδηγός για τον χώρο του κρασιού. Με μεγάλη επιτυχία καταφέραμε και οδηγήσαμε αρκετά οινοποιεία σε τρομερή ανάπτυξη και αρκετά από αυτά ακόμα και σήμερα (2014) εξάγουν το μεγαλύτερο μέρος της παράγωγής τους σε πελάτες που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους από τον επαγγελματικό μας οδηγό.