2014

Το winewalker.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή των επιχειρήσεων του κλάδου στον τελικό καταναλωτή και όχι μόνο ως επαγγελματικός οδηγός. Σκοπός μας είναι να έρθει πιο κοντά ο καταναλωτής με τους παραγωγούς, να καταλάβει τον τρόπο και την διαφορετικότητα των ετικετών ακόμα και της ίδιας ποικιλίας. 

Να ενημερώνεται απευθείας από τον πρωτογενή τομέα και να μην περιμένει ο ‘φίλος του κρασιού’ τις εκάστοτε εκδηλώσεις ή κάποιες εκθέσεις. Να μπορεί από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη βρίσκεται με έναν κλικ, να μεταφερθεί στον αμπελώνα του οινοποιείου , στις εγκαταστάσεις του, να δει πως φτιάχνεται το αγαπημένο του κρασί, ποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Να καταλάβουν όλοι πως το κρασί δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν όπως τα αναψυκτικά. Να δει όλος ο κόσμος, ποσό κόπο και πόση αγάπη βάζουν οι περισσότεροι παραγωγοί, ώστε  να έχουμε τη δυνατότητα να πηγαίνουμε στο σουπερ μάρκετ, στο εστιατόριο, στο wine bar και να παραγγέλνουμει ένα μπουκάλι από το αγαπημένο μας είδος κρασιού.

 Πως θα το καταφέρουμε αυτό; Είναι μια πρόκληση που θα απαντηθεί από όλους εσάς που θα στηρίξετε τις δράσεις μας είτε είστε λάτρης του κρασιού είτε παραγωγός ! Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε ασταμάτητα να δουλεύουμε για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΝΟ!