Η ομάδα του Winewalker.gr εργάζεται καθημερινά ώστε να ενημερώνει και να βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες της σελίδας. Η ομάδα εργασίας περιλαμβάνει τα παρακάτω άτομα, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βιογραφικά τους και το ρόλο τους στο Winewalker.gr με ένα κλίκ στο όνομα τους. Η παρέα συνεχώς ενδυναμώνεται με νέα άτομα. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε μπορείτε να στείλετε την ιδέα σας και το βιογραφικό σας στο . Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε με τις επισκέψεις σας. Εάν είστε επαγγελματίας και θέλετε να βρεθούμε στο χώρο σας για winewalking στείλτε μας στο ίδιο email και ένας εκπρόσωπος μας θα επικιοινωνήσει μαζί σας. 

Φραγκίσκος Παπαγεωργίου

Position: Founder, CEO
Location: Αθήνα

O Φραγκίσκος Παπαγεωργίου έχει σπουδάσει οικονομικά στη πανεπιστήμιο του hertfordshire στο Λονδίνο, και ασχολείται απο το 1999 ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Στην 15ετη του πορεία έχει εξειδικευτεί στην προώθηση έργων μέσω διαδικτύου και ολοκληρώνει τις σπουδές του για τον δεύτερο Ακαδημαϊκό του τίτλο στον τομέα της Οινολογίας στο Πανεπιστήμιου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Γκιάτας Γιώργος

Position: Φωτογράφος
Location: Δράμα

Με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ο Γιώργος Γκιάτας είναι ο βασικός φωτογράφος στα winewalking μας. Η εξαιρετική του δουλειά φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Ποιοτικές φωτογραφιές , εξαιρετικές λήψεις, φαντασία και ταλέντο είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που τον περιγράφουν. Email επικοινωνίας : 

Φραγκόπουλος Ματθαίος

Position: Αρθρογράφος
Location: Θεσσαλονίκη

Ο Ματθαίος ειναι ο ένας από τους βασικούς μας αρθρογράφους και αναλαμβάνει την επιμέλεια των τελικών κειμένων. Με σπουδές στον τομέα της οινολογίας και με πολύ όρεξη για winewalking αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας μας. 

Γκόλια Κωνσταντίνα

Position: Αρθρογράφος
Location: Θεσσαλονίκη

Η Κωνσταντίνα με σπουδές στον τομέα της οινολογίας στο τμήμα οινολογίας και τεχνολογίας ποτών Δράμας έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της επιμέλειας των συνεντέυξεων. Φυσικά εκτός από αυτό το ρόλο είναι από τους βασικούς μας αρθρογράφους και επιμελείται έναν μεγάλο αριθμό των αφιερωμάτων μας.

Κουλούμπρη Μαρία

Position: Αρθρογράφος
Location: Ρόδος

Η Μαρία σπουδάζει οινολογία στο τμήμα οινολογίας και τεχνολογίας ποτών Δράμας και έχει αναλάβει την επιμέλεια και την επιστημονική ορθότητα των συνεντέυξεων. Φυσικά εκτός από αυτό το ρόλο είναι μια από τους βασικούς μας αρθρογράφους και επιμελείται έναν μεγάλο αριθμό άρθρων. 

Κασαπίδης Ιορδάνης

Position: Φωτογράφος/Δασοπόνος
Location: Γρανίτης Δράμας

Δασοπόνος με Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στη Μεσόγειο , Ερασιτέχνης Φωτογράφος  πολλών ετών με γνώσεις ταινιών μικρού μήκους  που απέκτησε στο Παλέρμο της  Ιταλίας  . Εραστής της τέχνης και του Οίνου διότι και τα δύο εκστασιάζουν το σώμα και το μυαλό όπως αναφέρει ο ίδιος. Γνώστης της  Τοπικής Ιστορίας του Νομού Δράμας με εστίαση στη Θεότητα της περιοχής και  του κρασιού Διόνυσο. Email: