Χονδρικη

Έχετε επιχείρηση εστίασης, εστιατόριο, ταβέρνα, ξενοδοχείο και θέλετε ένα κρασί που έχει περάσει αυστηρό οργανοληπτικό έλεγχο από ειδικούς επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή της αγοράς; Θέλετε το κρασί που αγοράζετε για την επιχείρηση σας να έχει σταθερά την ίδια ποιότητα και να φέρει την υπογραφή του παλαιότερου οινολογικού εργαστηρίου στην Ελλάδα. Απλά ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να συζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρηση σας.  Λύσεις σε τιμή χονδρικής με την εγγύηση της καλύτερης ποιότητας.

Παπαγεωργίου Φραγκίσκος

Οινολόγος - Οικονομολόγος

Κινητό : 6955335790

Σταθερό : 2746022572 - 2746024000

Email :

Πλατεία Ηρώων , Νεμέα

 

Το λεξικο των κρασιων

Στον κόσμο του κρασιού υπάρχουν κάποιες λέξεις που φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν στην περιγραφή ενός κρασιού. Για παράδειγμα τι μπορεί να εννοεί κάποιος όταν χαρακτηρίζει ένα κρασί αψύ, βαρύ, γυμνό κτλ. Η εξειδίκευση και η εξέλιξη οδήγησε τους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν τέτοια ορολογία που σε κάποιον τρίτο να φαίνεται ακατανόητη. Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε ένα λεξικό που μπορεί να ανατρέξει κάποιος ενδιαφερόμενος προκειμένου να λύσει τυχόν απορίες που μπορεί υπάρχουν

Read more

Η ιστορια της μπυρας

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό, η λέξη μπύρα πολύ πιθανό να προέρχεται από την Αγγλοσαξωνική λέξη bjorr. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας της η μπύρα δεν παρουσίαζε μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον, ήταν όμως βασικό στοιχείο της διατροφής του αγροτικού πληθυσμού.

Read more