Τα ονειρα μας κοκκινα τα ονειρα μας ασπρα

by: Super User

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 από τις 13:00 μ.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ.  πραγματοποιήθηκε οινογνωσία στις ταβέρνες που συμμετείχαν Ξεχώριζε το ειδικό μενού της ταβέρνας « παλιό σχολείο» που παρείχε την δυνατότητα στον επισκέπτη να δοκιμάσει όλες τις ετικέτες του κτήματος Ξηρομερίτη.

Από τις 17:00 μ.μ. μέχρι τις  19:00 μ.μ. στον πετρόχτιστο χώρο στην πλατεία του Παλαιού Ελατοχωρίου πραγματοποιήθηκε οινογνωσία για επαγγελματίες. Ενώ παράλληλα  οι οινοπαραγωγοί της Πιερίας είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους οίνου και ταξιδιωτικού ρεπορτάζ που επισκέφθηκαν την γιορτή κρασιού.  

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στην πλατεία του Παλαιού Ελατοχωρίου οι οινόφιλοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους οινοπαραγωγούς, να δοκιμάσουν τα κρασιά τους με ειδικά ποτήρια που τους προμήθευαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ τοπικό μουσικό συγκρότημα δημιούργησε μια ευχάριστη - ξεχωριστή ατμόσφαιρα τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες δοκίμασαν νέες και παλαιές εσοδείες των οινοποιείων που συμμετείχαν: Γεώργιος Αδάμος, Αθανάσιος Γραμματόσης, Αφοί Κακουλίδη, Απόστολος Κούρτης, Νικόλαος Μάνος, Χριστίνα Ξηρομερίτη, Ιωάννης Παντούλης, Κωνσταντίνος Παπαγιανούλης, και Αφοί Χρυσοστόμου.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ

 

 

  

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and conditions.

Comments